Dogodki

Uspešna komunikacija z agresivno osebo

Udeležba na seminarju bo brezplačna tako za člane kot nečlane društva Odstirana.

Delavnica je namenjena vsem, ki se v svojih odnosnih delovnih okoljih občasno ali pogosteje srečujete agresivnimi vrstami vedenja svojih strank in želite pridobiti nova znanja in veščine vašega odzivanja v komunikacijskih situacijah, ki so prednostno do motivirane z jezo in besom, in morda tudi s sovraštvom.

Na seminarju boste :

1.Spoznali nekaj teorij, ki prevladujejo pri razumevanju agresivnih vedenj pri človeku s poudarkom na tiste, ki so del ponavljajočih se doživljajskih in vedenjskih obrazcev

2. Posebno pozornost bomo namenili emocionalnemu spektru, ki spremlja in je del motivacije agresivnih besednih in vedenjskih dejanj tako agresivnih kot pasivno agresivnih, naznačili njihove morebitne psihosomatske posledice in . ( po nekaterih uradnih ocenah umre letno v razvitih državah zaradi povišanega krvnega pritiska 15 milijonov ljudi, velik del te številke odpade na neustrezno ravnanje posameznikov s svojo jezo in besom.

3. Prizmatiko razumevanja procesa komunikacije z agresivno osebo bomo obravnavali predvsem z vidika odnosnih potreb, ki jih le vzbuja in v relevantni meri nezavedno želi vzbuditi pri naslovniku

4 . Učenje bo potekalo tudi preko vaj, njihove analize in diskusij.

5. Vsi udeleženci boste prejeli potrdilo o udeležbi, ki ure seminarskega učenja kvalificira kot del profesionalnega usposabljanja v transakcijski analizi oziroma transakcijsko analitični psihoterapiji.

Seminar bo izvajal Učitelj in supervizor transakcijske analize-psihoterapevtskih aplikacij Martin Bertok TSTA-P.

Vabljeni k prijavi po e pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. do 3 dni pred pričetkom seminarja, ki bo potekal v prostorih inštituta za psihoterapijo transakcijske analize v Ljubljani na naslovu: Ob Ljubljanici 26A.

in bo potekal v petek, 31.maja od 16.00 ih do 21.00 ih.

Predsednica Društva Odstiranja

Irena Fras Univ. dipl. soc. del., specializantka Transakcijsko Analitične Psihoterapije

info@odstiranja.si

Jeza je koristno čustvo, prav tako je to lahko bes in celo sovraštvo. Vendar je vsako od njih potencialni sod smodnika, če ni upravljano z O1 kot eksekutivnim stanjem jaza

Odstiranje.si uporablja piškotke, s katerimi omogočamo kvalitetno uporabniško izkušnjo in pravilno delovanje vseh funkcij spletne strani. Za nadaljevanje uporabe naše strani se morate strinjati s piškotki.Če bi radi izvedeli več o piškotkih, si preberite tekst tukaj!.

Sprejemem piškotke te spletne strani!

EU Cookie Directive Module Information